Autoschade

Het leek erop dat onze verzekeraar onze flinke autoschade maar voor een klein gedeelte ging vergoeden en dat daar een behoorlijke stijging van onze premie tegenover stond. Maar gelukkig wist Vivendi dit te voorkomen.

Mijn auto is volledig casco Verzekerd, toen ik een flinke schade reed op meerdere plekken rondom mijn auto dacht ik dat dit geen problemen zou veroorzaken. Helaas was de onafhankelijke ingeschakelde expert van mening dat de schades als 4 losse schades beoordeeld moesten worden. Dat heeft als gevolg dat ik 4 maal meerdere schade vrije jaren omlaag zou gaan en dus een enorme premieverhoging zou krijgen. Per schade zou dan ook nog eens mijn eigen risico gelden, dus 4 maal eigen risico, zo zou ik weinig overhouden.

Vivendi heeft zich sterk gemaakt en dit advies aangevochten. Uiteindelijk is de verzekeraar akkoord gegaan dat de schade als 1 schade werd behandeld, tenslotte waren de vervolgschades niet gebeurd als de eerste klap niet had plaatsgevonden. Zonder de hulp van Vivendi als mijn tussenpersoon was dit zeker niet gelukt.  

 

« Terug naar klanten aan het woord