Particuliere klant Taminiau

De heer Taminiau was op zoek naar een goed hypotheekadvies en zorgeloze afhandeling.

Na een vrijblijvend gesprek bij een grote bank was het voor mij nog steeds niet duidelijk of ik een hypotheek kon krijgen via de bank. Het gesprek met de bank was een herhaling van de informatie die op hun website te vinden was. De kostenstructuur werd duidelijk gemaakt, maar eigenlijk was ik op zoek naar een inschatting van de haalbaarheid van een hypotheek voor mijn specifieke situatie.

Enigszins teleurgesteld kwam ik uiteindelijk bij Vivendi Financieel Advies. De hypotheekadviseur Wim Rietveld gaf via voorbeelden de verschillen tussen banken aan. Maar ook hoe hij mijn situatie inschatte en welke informatie hij nog miste. Dit alles nog steeds in het vrijblijvende gesprek.  

Hoewel de kosten iets hoger waren dan direct bij een bank, vond ik de persoonlijke begeleiding die ik heb ontvangen beter bij mij passen. Het Vivendi-team zorgde ervoor dat alle informatie op het juiste moment bij de bank terecht kwam en dat ik tijdens het gehele proces op de hoogte werd gehouden. Daarnaast herinnerden zij mij wanneer ik zelf gegevens moest aanleveren, ik kreeg geen kans om zelf iets te vergeten wat de hypotheekaanvraag onnodig zou vertragen.  

Vanwege mijn goede ervaringen tijdens het hypotheektraject heb ik daarna ook mijn verzekeringen via Vivendi Financieel Advies afgesloten, wat me uiteindelijk nog geld bespaarde ook. Ik kan daarom Vivendi Financieel Advies van harte aanbevelen bij een ieder die op zoek is naar helderheid en een superdienstverlening.
 
Jan Evert Taminiau

« Terug naar klanten aan het woord