Mediation

Scheiden?

Je weet het al een tijd; het gaat niet langer en je wilt scheiden. Of je nou getrouwd bent of samenwoont; een scheiding is het ontvlechten van twee levens. Zowel op emotioneel gebied als op zakelijk gebied. Misschien willen jullie zo snel mogelijk uit elkaar. Echter, neem er de tijd voor en doe het vooral zorgvuldig.
Als familiemediator begeleid ik van A tot Z het regelen van jullie scheiding. Onderwerpen als alimentatie, verdeling van de inboedel, omgangsregeling met betrekking tot de kinderen en het opstellen van een scheidingsconvenant komen aan bod.

 

Over mij

Mijn naam is Evelien van Elst en ik woon met mijn man en zoon in IJsselstein. Als dochter van gescheiden ouders weet ik uit ervaring hoe belangrijk het is dat een scheiding goed geregeld wordt en dat ex-partners constructief en eerlijk met elkaar blijven communiceren.

Als mediator ben ik een gespreksbegeleider. Als deelnemers zijn jullie zelf verantwoordelijk voor de inhoud van wat er besproken wordt. Dat is precies wat ik zo mooi vind aan dit vak: De hoge mate van autonomie en zelfbeschikking die ervoor zorgt dat de uiteindelijke oplossing écht uit jullie zelf komt.

Meer informatie?

Neem een kijkje op mijn website en volg mij op LinkedIn en Facebook. Weten wat anderen over Effekt Mediation zeggen? Klik dan hier.

 

Effekt Mediation
Evelien van Elst
06-24924575
info@effektmediation.nl
www.effektmediation.nlEffektmediation