Nieuws

Cyberverzekering nodig?!

Hoewel elke onderneming een cyber-risico loopt, wordt dit risico niet door alle ondernemers onderkend. Hieronder vind u een aantal veel gehoorde argumenten en een reactie hierop.

Inkomstenbelasting 2017

Binnenkort is het weer tijd voor uw jaarlijkse aangifte Inkomstenbelasting bij de Belastingdienst. Ziet u er tegenop om de aangifte zelf in te vullen? Wij verzorgen dit graag voor u.

Onze hypotheekadviseur aan het woord

Wim Rietveld, onze hypotheekadviseur, geeft uitleg over een handige tool van ABN AMRO.

Vivendi gast bij RTL4

Kathy Reinerie, onze directeur, heeft in het woonprogramma ‘Woontips’ uitleg gegeven over onze dienstverlening en een mooie tip gegeven aan mensen die een woning willen kopen. Benieuwd? Kijk hier het tv-optreden terug.

Beste starters op de woningmarkt,

Veel starters zijn op zoek naar een betaalbare koopwoning. Met de recent gedaalde woningprijzen en de historisch lage hypotheekrente zijn er goede kansen voor starters op de woningmarkt.

Bedrijfsschade voorkomen!

Niemand wil schade. Liever voorkom je het, dan dat je moet herstellen. Iedere ondernemer denkt daar net zo over. Continuïteit van het bedrijf is immers het allerbelangrijkste.

Wordt wijzer in geldzaken

Er is de afgelopen jaren veel veranderd in het financieel-economische landschap. Vaak zijn de publicaties over deze wijzigingen lang en lastig te begrijpen.

Zonder advies je hypotheek afsluiten.....

Zelf online je hypotheek afsluiten, zonder advies. Het kan tegenwoordig en het bespaart je al snel € 2.500 advieskosten. De vraag is of je in alle opzichten de juiste financiering aanschaft.Bekijk nieuwsberichten in het archief