Nieuws

Aangifte Inkomstenbelasting

Binnenkort is het weer tijd voor uw jaarlijkse aangifte Inkomstenbelasting. Ziet u er tegenop om de aangifte zelf in te vullen of vraagt u zich af op welke wijze u uw belastingaangifte moet invullen om zo optimaal mogelijk gebruik te kunnen maken van alle fiscale regels? Wij zijn u graag van dienst.

Cyberverzekering heb ik niet nodig?!Hoewel elke onderneming een cyber-risico loopt, wordt dit risico niet door alle ondernemers onderkend. Hieronder vind u een aantal veel gehoorde argumenten en een reactie hierop.

Onze hypotheekadviseur aan het woord

Wim Rietveld, onze hypotheekadviseur, geeft uitleg over een handige tool van ABN AMRO.

Vivendi gast bij RTL4

Kathy Reinerie, onze directeur, heeft in het woonprogramma ‘Woontips’ uitleg gegeven over onze dienstverlening en een mooie tip gegeven aan mensen die een woning willen kopen. Benieuwd? Kijk hier het tv-optreden terug.

Beste starters op de woningmarkt,

Veel starters zijn op zoek naar een betaalbare koopwoning. Met de recent gedaalde woningprijzen en de historisch lage hypotheekrente zijn er goede kansen voor starters op de woningmarkt.

Bedrijfsschade: voorkomen is beter dan herstellen

Niemand wil schade. Liever voorkom je het, dan dat je moet herstellen. Iedere ondernemer denkt daar net zo over. Continuïteit van het bedrijf is immers het allerbelangrijkste.

Wordt wijzer in geldzaken

Er is de afgelopen jaren veel veranderd in het financieel-economische landschap. Vaak zijn de publicaties over deze wijzigingen lang en lastig te begrijpen.

Zonder advies je hypotheek afsluiten.....

Zelf online je hypotheek afsluiten, zonder advies. Het kan tegenwoordig en het bespaart je al snel € 2.500 advieskosten. De vraag is of je in alle opzichten de juiste financiering aanschaft.Bekijk nieuwsberichten in het archief