Medewerkers van Vivendi Financieel Advies

Financiƫle expertise in eigen huis

Maak kennis met het team achter Vivendi Financieel Advies.

 

 

 • Kathy Reinerie

  Directeur

  "Een gezonde financiële huishouding is een van de belangrijkste zaken in het leven. Bij ons werk komt dan ook veel meer kijken dan alleen de financiën. Het gaat om mensen met verschillende levens, behoeften, doelen en uitgangspunten. Samen werken wij er iedere dag hard aan om ervoor te zorgen dat onze klanten zo min mogelijk hoeven te denken aan deze belangrijke zaken."

 • Evelien van Elst

  Adviseur particuliere verzekeringen

  "Zoveel mensen, zoveel wensen. Iedereen leeft een ander leven en kent een andere gezinssituatie. Mijn uitdaging is voor elk scenario een passende verzekering aan te bieden."

 • Wim Rietveld

  Hypothecair planner

  "Het afsluiten van een hypotheek is het maken van een financieel plan: voor nu en voor de toekomst. Als Hypothecair Planner help ik klanten de juiste afweging te maken tussen zekerheden en risico's."

 • Myra van Vliet

  Binnendienst hypotheken

  "Er zijn veel zaken waar je rekening mee moet houden bij het afsluiten van een hypotheek. Ik denk graag mee met klanten en probeer hen zoveel mogelijk regelwerk uit handen te nemen. Het is toch leuker om je druk te maken over de kleur van de muren dan over je hypotheek."

 • Rachella van Es

  Relatiebeheer verzekeringen particulieren

  "Als het gaat om je verzekeringen wil je dat het goed is geregeld. Tegelijkertijd moet je ervan op aan kunnen dat je niet onder- of oververzekerd bent. Ik haal mijn voldoening uit het geven van het juiste advies aan klanten. Ik vertel ze welke verzekeringen ze nodig hebben, afgestemd op hun leven en levensfase."

 • Jeroen Montens

  Risicomanager

  "Risicomanagement is voor ondernemers essentieel: ondernemen betekent tenslotte risico's nemen. Als risicomanager wil ik mijn kennis en ervaring uit het verzekeringswezen gebruiken om klanten te helpen slimme keuzes te maken, om risico's te verminderen, over te dragen of zelfs weg te nemen. Het juiste advies geven draait om inlevingsvermogen: Sparren met ondernemers over hun bedrijfsdoelen en dromen is het mooiste wat er is."

 • Zakena Azaguag

  Hypotheekadviseur

  "Een goede hypotheek is een hypotheek die bij u past. Deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Als hypotheekadviseur is het mijn streven om u goed te informeren en adviseren zodat u de juiste keuzes kunt maken."