OKTOBER WOONMAAND MET VIVENDI


DE BESTE TIPS VOOR U
 
  1. Maak een vrijblijvende afspraak met onze hypotheekadviseur, zodat u weet wat u kunt lenen 030-6889304.
  2. Loop even binnen bij een goede makelaar, zoals Reinerie Garantiemakelaars in IJsselstein voor vrijblijvende tips en adviezen.
  3. Oriënteer het actuele woningaanbod via Funda.
  4. Bepaal welke woningen u wilt bezichtigen tijdens de openhuizen dag op zaterdag 30 september en ga na of deze woningen ook mee doen aan deze dag.
  5. Ga vooral op uw gevoel af tijdens de bezichtigingen, tenslotte is wonen een emotie, de zakelijke aspecten volgen daarna.
  6. Vraag de verkopers waarom zij destijds gekozen hebben voor hun woning
  7. Vraag naar beschikbare informatie over de woning (bouwkundig rapport bijvoorbeeld)
  8. Heeft u een leuke woning gezien neem dan een aankoop makelaar in de hand die de zakelijke aspecten voor u kan regelen.
  9. Vervolgens regelen wij de juiste financiering voor uw woning.     

VEEL PLEZIER!
 

SPECIALE AANBIEDING

Speciaal voor de Woonmaand hebben wij een mooie aanbieding.

Wanneer u zich tijdens de woonmaand (oktober 2017) door ons laat adviseren betreffende uw hypotheek en de bemiddeling van deze hypotheek in 2017 plaats vindt, ontvangt u maar liefst €250,-- korting op ons tarief*.

Wanneer u voor 31-12-2017 een prachtige keuken via speciaalzaak Zenner Keukens aanschaft ontvangt u tot €750,-- korting op uw nieuwe keuken**. 

 

* De opdracht voor advies en bemiddeling van de hypotheek dient in oktober 2017 door de klant gegeven te worden aan Vivendi financieel Advies.  En de nota voor dit advies en bemiddeling dient in 2017 te worden voldaan.
**vraag Zenner Keukens naar de voorwaarden